Nyheter
newsicon2014-04-10
Tryckfel i Telenors information i MiniFinderförpackningen!
Läs mer
newsicon2014-03-19
En RedKnows MiniFinder hjälper till att skydda din båt även vid uthyrning. Extra skydd får du om du hyr ut via RTC Båtkontakten och tecknar deras Svedeaförsäkring som även ger skydd vid förskingring av båt.
Läs mer

 

Hjullastare

 

Scooter

Nyhetsbrev
Namn:
E-mail:GPS-larm / Spårsändare från redKnows

redKnows MiniFinder-familjen
Små smidiga larm med inbyggda antenner som larmar vid förflyttning och vibration. Karta direkt i mobilen. Kan placeras i trånga utrymmen som utombordare, MC, ATV, små entreprenadmaskiner mm. Mycket enkel att använda och installera.

 

MiniFinder      Jämför produkterna - Klicka här!
Välj vilken produkt som passar dig bäst:

MiniFinder - En ren spårsändare som kommunicerar via SMS. Passar för den som vill ha en basprodukt placerad i tex. utombordare eller MC. Eller inte har behov av att inbrottslarma eller aktivt följa sin egendom.

SIM-kort ingår alltid då du köper en MiniFinder. Inga extra abonnemangs- kostnader tillkommer.

Läs mer!

MiniFinder LIVE - En spårsändare som även skickar positionerna regelbunder via GPRS så att det går att följa förflyttningar på en karta via det personliga kontot (EZ-Start).

Läs mer!

MiniFinder SENSOR - Kompletterad med en sensorbox som ger möjligheten att köpa till sensorer för att inbrottslarma utrymmen i anslutning till där MiniFinder sitter. Välj mellan ett utbud av redKnows sensorer; IR-sensor, magnetkontakt  m.m. 

Läs mer!


MiniFinder MULTI - Med sirén. Ger möjlighet att koppla till 2 externa sensorer, sirén samt relä för fjärrstyrning av funktion eller startspärr. Läs mer!

 


 

redKnows SBX-3 
Larm med möjlighet till fler funktioner. Larmar vid förflyttning. Microfon för avlyssning och siren medföljer. Bygg ut till inbrottslarm med  IR-sensorer, stäng av tändningen på ditt fordon på distans eller starta värmaren i båten innan du kommer dit. SBX-3 har sedan 2010 utgått ur Axtechs sortiment. Vi tillhandahåller dock service och support.  

Läs mer!

 

 


En redKnows spårsändare är alltid sökbar av dig eller de du väljer skall kunna följa den!

 

redKnows rekommenderas av försäkringsbolagen och ger ofta försäkringsfördelar.

 

redKnows innebär inga extra abonnemangsavgifter.


redKnows produkter är utvecklade och tillverkade i Sverige av Axtech för bästa kvalitet.

Distributörer

duells elfa ahlsell mekonomen granngården nordpost skogma kama order.se nima
skandiatransport